Hlavní obsah

Holek mění 1. FC Brno za Dněpr Dněpropetrovsk

Fotbalový záložník 1. FC Brno Mario Holek přestupuje do Dněpr Dněpropetrovsk. Juniorský reprezentant odchází do ukrajinského klubu, poté, co si tamější podmínky sám na vlastní oči prohlédl. “Jsme na všem dohodnuti, tedy kluby, hráč i manažeři. Dnes budou podepsány všechny smlouvy a Mario tedy přestoupil do Dněpropetrovsku,” řekl na webu brněnského týmu majoritní vlastník 1. FC Brno a.s. a místopředseda přestavensta společnosti Roman Pros.

Článek

Mladý brněnský záložník s přestupem souhlasil poté, co si ambiciózní klub v Dněpropetrovsku sám prohlédl.

“Jsem spokojen nejen s novou smlouvou, ale i se vším, co jsem tady viděl. Klub pracuje na vysoké úrovni a nabízí skvělé podmínky a zázemí. Velmi důležité pro mě bylo, že také má vysoké sportovní ambice. Chce vyhrát domácí ligu a hrát Ligu mistrů. Věřím, že se nám to podaří,” řekl na adresu svého nového zaměstnavatele Holek.

Talentovaný fotbalista absolvoval v místě sídla klubu také povinný rozhovor s hlavním trenérem, který na brněnského odchovance hodně sází.

“Říkal mi, že mě viděl ve více zápasech, a proto si mě vytipoval. Prý se mnou počítá do základní sestavy, ale já dobře vím, že tak jednoduché to mít nebudu a místo si musím vybojovat,” dodal na závěr Holek.

Reklama

Související témata: