Hlavní obsah

Kladno poslední utkání skupiny Tipsport ligy vyhrálo

Fotbalisté Kladna zvítězili ve svém posledním vystoupení základní skupiny Tipsport ligy nad druholigovým Ústím nad Labem 1:0. O jejich výhru se postaral střelou zpoza šestnáctky ve 34. minutě mladý záložník Antonín Holub.

Článek

Kladno v utkání představilo hned několik testovaných hráčů včetně levého záložníka Tomáše Jablonského z pražské Slavie. "Trénuje s námi od pátku, ale jeho příchod je stále v jednání," řekl ČTK kladenský trenér Jaroslav Šilhavý. S Jablonským i s dalšími testovanými hráči Tesaříkem a Brunclíkem je ale podle svých slov spokojen.

Tipsport liga na Sport.cz
Skupina ABohemians 1905 - České Budějovice 6:1
Skupina CKladno - Ústí nad Labem 1:0 , Most - Teplice 0:0

Ani testované posily ale obraz velmi průměrného utkání změnit nedokázaly. Kladno se postupem času přizpůsobilo bojovnému výkonu Severočechů, a tak utkání rozhodla jediná vážnější příležitost. Kladenský záložník Holub se ve 34. minutě utkání na pravém rohu šestnáctky opřel do míče, který vzápětí skončil v horním růžku Diveckého branky.

"Myslím, že to byla dobrá příprava, i když už asi nemáme šanci na postup. Dnes jsme odehráli slušné utkání, pak jsme ale začali zbytečně kazit. Teď nás čeká blok přípravných utkání, po nichž zúžíme kádr a rozhodneme se o testovaných hráčích," uzavřel Šilhavý.

Tipsport Cup - skupina C
SK Kladno - FK Ústí n. L. 1:0 (1:0)
Branka: 34. Holub. Rozhodčí: Štěrba - Teuber, Šístek. Diváci: 50.
Sestava Kladna: Pavlík (46. Kostolanský) - Černý (59. Killar), Hochmeister, Farbák (65. Gross), Tesařík (59. Bartoš) - Vršajevič, Rada, Brunclík (59. Cigánek), Holub, Jablonský - Merganc (46. Semerák).
Tabulka
1.Teplice22005:06
2.Kladno32015:16
3.Most10010:40
4.Ústí20020:50

Reklama

Související témata: