Hlavní obsah

Adriano přišel o 40 procent platu a hrozí mu propuštění

RIO DE JANEIRO

Kontroverzní fotbalista Adriano by mohl být kvůli svým eskapádám propuštěn z brazilského Sao Paula, kde hostuje z Interu Milán a pokouší se obnovit uvadající kariéru. Vedení klubu zatím útočníkovi sebralo 40 procent platu, protože přijel pozdě na trénink a bez svolení se nedostavil na fyzioterapii. Hráči navíc hrozí okamžité ukončení smlouvy.

Foto: inter-calcio.it

Brazilský fotbalista Adriano ještě v dresu Interu Milán

Článek

"Vůbec se nám nelíbí, co se stalo, a proto zvažujeme Adrianovo propuštění," prohlásil podle agentury AP viceprezident Sao Paula Carlos Augusto de Barros e Silva.

Vedení klubu došla s Adrianem trpělivost, když v pátek přijel pozdě na trénink a při odchodu ze hřiště navíc ohrožoval fotografa. Pro někdejšího brazilského reprezentanta to byl další z řady problémů, které po návratu do vlasti způsobil. Krátce poté, co loni na podzim veřejně slíbil, že jeho bujarý noční život skončil, byl vyfocen, jak si užívá na koncertu s pivem v ruce. Týden nato se v ranních hodinách zapletl do autonehody, což opět rozvířilo podezření o jeho flámování.

Adriano, který by měl v Sao Paulu působit do konce června, zatím odehrál za brazilský klub deset ligových zápasů a vstřelil čtyři góly.

Reklama

Související témata: