Hlavní obsah

Fotbalisté Salvadoru rozstříleli v kvalifikaci MS Anguillu

PRAHA

Fotbalisté Salvadoru nastříleli ve dvou zápasech kvalifikace mistrovství světa do sítě Anguilly 16 branek a snadno postoupili do další fáze bojů v zóně CONCACAF. Po jejich úvodní domácí výhře 12:0 už byla středeční odveta jen formalitou, hostující Salvador v ní zvítězil 4:0.

Článek

Podobně hladce prošla do dalšího kola Grenada, která zdolala Americké Panenské ostrovy 10:0. V tomto případě se soupeři dohodli, že se bude hrát jen jeden zápas.

Přední fotbalové výběry z této konfederace jako USA či Mexiko zasáhnou do bojů až v červnovém druhém kole. Ze Severní a Střední Ameriky postoupí na MS tři týmy, čtvrtý se v baráži utká s jihoamerickým soupeřem.

Výsledky - 1. kolo:
Barbados - Dominika 1:0, první zápas 1:1, postoupil Barbados; Svatá Lucie - Turks a Caicos 2:0, první zápas 1:2, postoupila Svatá Lucie; Antigua a Barbuda - Aruba 1:0, první zápas 3:0, postoupila Antigua a Barbuda; Svatý Kryštof a Nevis - Belize 1:1, první zápas 1:3, postoupilo Belize; Bahamy - Britské Panenské ostrovy 1:1; Portoriko - Dominikánská republika 1:0 (jeden zápas), postoupilo Portoriko; Grenada - Americké Panenské ostrovy 10:0 (jeden zápas), postoupila Grenada; Surinam - Montserrat 7:1 (jeden zápas), postoupil Surinam; Anguilla - Salvador 0:4, první zápas 0:12, postoupil Salvador; Nizozemské Antily - Nikaragua 2:0, první zápas 1:0, postoupily Nizozemské Antily.
Dvojice 2. kola:
Barbados - USA, Svatá Lucie - Guatemala, vítěz Bermudy/Kajmanské ostrovy - Trinidad a Tobago, Antigua a Barbuda - Kuba, Belize - Mexiko, vítěz Bahamy/Britské Panenské ostrovy - Jamajka, Portoriko - Honduras, Kanada - Svatý Vincenc a Grenadiny, Grenada - Kostarika, Surinam - Guyana, Salvador - Panama, Nizozemské Antily - Haiti.

Reklama