Hlavní obsah

Brazilské derby skončilo hromadnou bitkou. Rozhodčí rozdal osm červených karet

Porto Alegre/Praha

Létaly pěsti i kopance! Brazilský souboj 2. kola Poháru osvoboditelů mezi Gremiem a Internacionalem skončil chaosem na hřišti. Čtvrteční duel se v závěru strhl v hromadnou bitku a rozhodčí rozdal v utkání celkem osm červených karet. Na pikantní fotbalovou šarvátku se můžete podívat ve videu níže.

Zápas 2. kola Poháru osvoboditelů mezi Gremiem a Internacionalem provázela hromadná bitka.

 
Článek

Duel 2. kola jihoamerického Poháru osvoboditelů mezi Gremiem a Internacionalem fotbalisté na hřišti vstřelenou brankou rozhodnout nedokázali. Vzhledem k blížícímu se konci zápasu a přiostřujícím se soubojům se proto rozhodli poměřit síly alespoň v hromadné šarvátce.

Do bitky se postupně zapojili nejen hráči v poli, ale také fotbalisté z laviček, a dokonce trenér domácího celku Renato Portaluppi. Sudí následně ze hřiště vykázal osm účastníku pěstních soubojů.

Podle místního deníku Republic World je osm červených karet v zápase Poháru osvoboditelů absolutní rekord. Incidentem se bude zabývat disciplinární komise. Jihoamerický pohár byl nicméně na nějakou dobu pozastaven kvůli hrozbě šíření nového typu koronaviru.

Reklama

  Dortmund - Atlético dnes 21 : 00
20240416T21 : 00:00+0200
Dortmund vs. Atlético
Dortmund vs. Atlético
Dortmund
Atlético
  Barcelona - PSG dnes 21 : 00
20240416T21 : 00:00+0200
Barcelona vs. PSG
Barcelona vs. PSG
Barcelona
PSG