Hlavní obsah

Ronaldovi po aféře hrozí, že přijde o přítelkyni i sponzory

Brazilský fotbalista Ronaldo už pociťuje nemilé následky sexuální aféry s trojicí transvestitů. Přítelkyně bývalého nejlepšího hráče světa Maria Beatriz Antonyová prý ihned po vypuknutí skandálu opustila jejich luxusní apartmá v Riu de Janeiro a odletěla za svou rodinou do metropole Brasilie. Podle tamních médií se přitom po více než roční známosti schylovalo ke svatbě.

Článek

Jednatřicetiletý útočník AC Milán, který se v Brazílii zotavuje po operaci kolena, by mohl dopad aféry poznat také na svých příjmech. Protože výrazně utrpěla jeho image sportovní hvězdy, je údajně ohrožena Ronaldova lukrativní smlouva s firmou Nike.

Fotbalistův mluvčí však takovou možnost odmítá. "Součastné události jsou osobního charakteru, žádné kontrakty ohroženy nejsou. To, co se stalo, nedává sponzorům žádný důvod ke zrušení smlouvy," uvedl mluvčí na hráčově webu. "To by musel být Ronaldo veřejně odsouzen, ale on nespáchal žádný zločin, ani neporušil zákon. Naopak, sám je obětí tohoto případu," citoval server hráčova agenta Fabiana Faraha.

Ronaldovu aféru vyšetřuje policie. Podle jejích zjištění hráč v pondělí nad ránem odešel z nočního klubu v luxusní čtvrti Barra da Tijuca se třemi "lehkými dívkami" do motelu. Až tam ale zjistil, že prostitutky jsou ve skutečnosti převlečení muži. Každému z nich nabídl 1000 realů, aby trapnou záležitost ututlali, ale s tím souhlasili jen dva z nich. Ten třetí začal hráče vydírat a požadoval 50 000 realů (asi 480 tisíc korun) za to, že nic neřekne novinářům.

Reklama