Hlavní obsah

Fotbalista Ronaldo poprvé promluvil po aféře s transvestity

RIO DE JANEIRO

Brazilský fotbalista Ronaldo se v neděli poprvé vyjádřil k aféře z minulého týdne, kdy se "zapletl" s transvestity. Jednatřicetiletá hvězda se obává, že bude nyní jeho pověst navždy pošpiněna. "Provedl jsem v osobním životě pěknou hloupost," kál se zraněný fotbalista AC Milán v nedělním rozhovoru pro brazilskou televizi.

Foto: (AP Photo/EFE, Zipi)

Brazilec Ronaldo

Článek

"Všichni můžeme dělat chyby a já jsem ji udělal. Ani na chvíli jsem si nepomyslel, že by mohli být transvestity," oznámil v prvním veřejném prohlášení od aféry z minulého týdne.

Podle zjištění policie hráč minulé pondělí nad ránem odešel z nočního klubu v luxusní čtvrti Barra da Tijuca se třemi "lehkými dívkami" do motelu. Až tam ale zjistil, že prostitutky jsou ve skutečnosti převlečení muži. Každému z nich nabídl 1000 realů, aby trapnou záležitost ututlali, ale s tím souhlasili jen dva z nich. Ten třetí začal hráče vydírat a požadoval 50 000 realů (asi 480 000 korun) za to, že nic neřekne novinářům.

"Často jsem potom brečel. Hrozně se stydím. Byl to můj nejhorší čin v životě. Už na mně ulpí stín po celý zbytek života. Pro senzacechtivá média to bude mít větší význam než dva góly ve finále mistrovství světa," uznal Ronaldo.

Podle svých slov se před osudným večerem pohádal se svou přítelkyní Marií Beatriz Antonyovou. Na událost prý reagovala zuřivě, dlouho klela, poté jej ale začala podporovat. "Je pro ni těžké mi odpustit. Nevíme, co bude dál," dodal. Podle brazilských médií se po více než roční známosti schylovalo ke svatbě.

Reklama