Hlavní obsah

V ČFL se blýskl čtyřmi góly vyšehradský útočník Zajac

Celkem šest gólů do sítě týmu Blšan, z toho dva na podzim ještě v dresu Vlašimi a čtyři v neděli za Vyšehrad, nastřílel v letošní sezóně ČFL mladý slovenský fotbalista Patrik Zajac. Hlavně jeho zásluhou Vyšehrad v nedělním utkání 26. kola deklasoval doma tým Chmelu 6:0 a připsal si své historicky nejvyšší vítězství ve třetí nejvyšší soutěži.

Článek

Ze čtyř Zajacových tref, z nichž jedna byla z penalty, se jednou trefily i další zimní posily Slavoje Frohna a Dalekorej.

Vyhrát 6:0 a stejně jako v případě Vyšehradu doma popáté za sebou se povedlo i libereckému béčku proti Náchodu-Deštné. Dva góly dal Brožík, po jednom Radek Dejmek, Vlasko z penalty, Martan a Krátký.

Brankář Viktorie Plzeň Lukáš Krbeček v jarním prvoligovém zápase zneškodnil dvě penalty Slavii a v neděli pro změnu rozesmutnil hráče v rudých dresech. Rezerva Sparty je sice naprostým suverénem ČFL, v neděli ale získala jen bod. Krbeček se totiž na Strahově postaral o to, že plzeňská rezerva odolala Spartě B a uhrála bezbrankovou remízu navzdory tomu, že se musela v poslední půlhodině obejít bez vyloučeného Borka.

Ještě hůř než Sparta B dopadla Vlašim, prohrou 1:2 v Chebu přišla nejen o body, ale i o druhé místo. Středočeši přitom vedli gólem Vebera, v poslední čtvrthodině ale zajistil domácímu Unionu vítězství dvěma brankami Chod.

Výsledky ČFL - 26. kolo:
Slavia B - Letohrad 3:1 (2:0), Vyšehrad - Blšany 6:0 (3:0), Liberec B - Náchod-Deštné 6:0 (2:0), České Budějovice B - Mladá Boleslav B 1:0 (1:0), Sparta B - Plzeň B 0:0, Varnsdorf - Kolín 2:1 (1:0), Cheb - Vlašim 2:1 (0:1).

Reklama