Hlavní obsah

Obrovské neštěstí. Dva reprezentanti zahynuli při tragické dopravní nehodě

Abuja/Praha

Nigérie pláče. Dva nigerijští fotbaloví reprezentanti Ifeanyi George a Emmanuel Ogbu zahynuli během nedělní tragické dopravní nehody poblíž města Benin City. V automobilu s nimi cestovala ještě třetí osoba, která havárii také nepřežila. Trojice utrpěla po nárazu do korby zaparkovaného nákladního vozu zranění neslučitelná se životem.

Foto: Sport.cz

Nigerijský fotbalista Ifeanyi George tragicky zahynul během dopravní nehody. Archivní foto

Článek

Vůz s hráči celku Enugu Rangers narazil v neděli ráno ve vysoké rychlosti do zaparkovaného kamionu na silnici mezi Beninem a Agborem. Kokpit automobilu byl nárazem tak zdemolovaný, že posádka prakticky neměla šanci přežít. Fotbalisté se vraceli domů kvůli zastavení fotbalových soutěží v důsledku pandemie koronaviru.

Šestadvacetiletý George dělal v klubu Rangers kapitána, v roce 2017 si připsal dva starty za nigerijskou reprezentaci. Ogbu byl reprezentačním útočníkem v mládežnických kategoriích.

„S ohledem na jejich rodiny musíme vzdát poslední hold našim hráčům Georgeovi a Ogbuovi. Smutníme nad jejich náhlou smrtí. Je šokující o nich v tuto chvíli mluvit v minulém čase," napsali na sociální sítě zástupci Rangers.

Neděle byla černým dnem pro nigerijský fotbal. Dva fotbalisté Dayo Ojo a Benjamin Iluyomade byli ve stejný den uneseni na dálnici z Beninu do Owa. Úřady a jejich rodiny nyní vyjednávají s únosci o výkupném.

Reklama

Související témata:
  Dortmund - Atlético dnes 21 : 00
20240416T21 : 00:00+0200
Dortmund vs. Atlético
Dortmund vs. Atlético
Dortmund
Atlético
  Barcelona - PSG dnes 21 : 00
20240416T21 : 00:00+0200
Barcelona vs. PSG
Barcelona vs. PSG
Barcelona
PSG
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Washington - Boston 2:0

Pastrňák vyšel v bitvě proti Ovečkinovi naprázdno. Boston ztratil naději na první příčku
NačítámNačíst další články