Hlavní obsah

Brankář mexické reprezentace byl zatčen po konfliktu s policií

MEXIKO

Brankář mexické reprezentace Oswaldo Sánchez se dostal do potíží se zákonem. Po výhře 4:0 v přípravném utkání nad Peru v americkém Chicagu skončil fotbalista v cele, když se kvůli poslechu hlasité hudby na hotelu dostal do konfliktu s policií.

Článek

"Je to zvláštní okamžik mojí kariéry," citovala čtyřiatřicetiletého gólmana agentura Retuers. Sánchez se po utkání vrátil na hotel z města, kde byl na večeři s rodinou a šel za spoluhráči na pokoj poslouchat hudbu. Ostatní hosté si však stěžovali na hluk, a když prý hráči dvakrát ignorovali žádost hotelové ochranky o ztlumení hudby, zavolali na mexické fotbalisty policii.

"Šel jsem proto na chodbu celou věc urovnat, ale policie se na mě vrhla a nastříkali mi do očí slzný plyn. Než jsem si stačil uvědomit, co se děje, hodili mě do auta jako nějakého zločince a odvezli mě na stanici" prohlásil čtyřiatřicetiletý Sánchez, který za reprezentaci odchytal 89 zápasů.

Na policii strávil dvě hodiny, pak zaplatil kauci tisíc dolarů a v červenci ho čeká soud. Sánchez je obviněn z kladení odporu při zatýkání a neoprávněného vstupu na cizí pozemek.

Reklama

Související témata: