Hlavní obsah

Hrozivá bouračka bývalé hvězdy Liverpoolu. Auto je na odpis

Z auta je po děsivé bouračce hromada plechu, je na odpis. Fotbaloví fanoušci měli určitě strach o klubovou legendu Liverpoolu, která měla ve dvě hodiny ráno ošklivou havárii. V autě jel bývalý zadák Reds John Arne Riise a jeho 19letá dcera Ariana. Oba skončili v nemocnici, ale podle dostupných informací jsou v pořádku. Zprávu o nehodě potvrdil Riiseho agent Erland Bakke.

Foto: ČTK/AP

Didier Drogba (v modrém) z Chelsea v souboji s liverpoolským Riisem v semifinále Ligy mistrů.

Článek

Kdo viděl, jaká hromada šrotu z auta zůstala, musel mít strach, že jsou oba členové posádky vážně zranění. Nakonec se ale ukázalo, že jsou Riise i jeho dcera bez následků a do nemocnice je převezli zdravotníci za účelem preventivní kontroly. "Ve středu ráno oba propustili lékaři domů," prozradil Bakke.

Incident vyšetřuje policie. Podle všeho devětatřicetiletý Riise ve dvě hodiny ráno vezl domů svou dceru, k nehodě došlo asi v Lerstadu, asi pět kilometrů východně od centra Alesundu, kde bývalý norský fotbalista žije. Jeho agent tvrdí, že k nehodě došlo poté, co Riise uviděl na poslední chvíli na silnici překážku a strhl řízení do levé strany. Pak došlo ke karambolu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Spent the day with my daughter @arianahriise ☀️

Příspěvek sdílený John Arne Riise (@jariiseofficial),Dub 17, 2017 v 6:50 PDT

Riise, který hrál za Liverpool sedm let, ukončil kariéru v roce 2017. Tvrdě ale pracuje na tom, aby se do nejvyšších pater fotbalu dostal i jako trenér. V prosinci na sociálních médiích potvrdil, že získal trenérskou UEFA B licenci.

Reklama

Související témata: