Hlavní obsah

Australský sběratel chce koupit Beckhamův dům v Londýně

LONDÝN

Na co David Beckham sáhne, to lze velmi slušně zpeněžit. Naposledy se o tom přesvědčili majitelé domu v Leytonstonu ve východním Londýně, kde anglický fotbalista jako malý chvíli žil. Australský sběratel jim za něj nabídl milión liber (asi 30,6 miliónu korun).

Článek

Podle britského deníku The Times se běžná cena třípokojového domu pohybuje kolem 250 000 liber, nejmenovaný australský sběratel přesto neváhal nabídnout mnohem vyšší částku. Nic si však nezadá s nadšencem, který po Beckhamově návštěvě Nového Zélandu zaplatil za fotbalistovu nedopitou lahev koly v přepočtu neuvěřitelných 65 000 korun.

Pokud by první sběratel ztratil o dům zájem, mají prý majitelé ještě druhou nabídku na 850 000 liber. Pro zajímavost: stejnou částku zaplatil záložník Los Angeles Galaxy před šesti lety za luxusní vilu na uměle vybudovaném ostrově Palm Jumeirah nedaleko Dubaje, kterou daroval rodičům své manželky Victorie.

Zatímco majitelé bývalého Beckhamova domu ve východním Londýně nemají o zájemce o nemovitost nouzi, někdejší kapitán anglické reprezentace to samé říct nemůže. Už přes rok se neúspěšně snaží prodat vilu v Madridu nedaleko královského paláce.

Reklama