Hlavní obsah

Viktoria Žižkov přestřílela v Tipsport lize Jablonec

JABLONEC NAD NISOU

Střelecký rekord dosavadního průběhu zimní fotbalové Tipsport ligy se dnes zrodil v úvodním utkání skupiny B, v němž domácí Jablonec podlehl Viktorii Žižkov 3:4. Severočeši v průběhu utkání třikrát vyrovnali, ale na Hottkovu branku sedm minut před koncem už nedokázali zareagovat.

Článek

Zatímco Jablonec nastoupil v silné sestavě i s novou útočnou posilou Pavlem Černým, Pražané přivezli hodně kombinovanou sestavu. O to větší radost měl jejich trenér Zdeněk Ščasný z dobrého výkonu týmu.

"Byl to oboustranně dobrý zápas. Šanci dostali mladí hráči, výborný výkon předvedl Kalod. Vzhledem k tomu, že jsme šli do zápasu z plné fyzické přípravy, jsem spokojený," uvedl zkušený kouč.

Zimní fotbalová Tipsport liga:
FK Baumit Jablonec - Viktoria Žižkov 3:4 (2:3)
Branky: 15. Loučka z pen., 21. vlastní Balík, 73. Vošahlík - 12. a 19. Kalod, 29. Pokorný, 83. Hottek. Rozhodčí: Ubias. Diváci: 450.
Jablonec: Bočok (46. Zich) - Zábojník, Homola, Huber, Hamouz - Fujerik (46. Pavlík), Eliáš, Loučka, Haurdič - Černý (46. Vukovič), Kocourek (46. Vošahlík).
Žižkov: Pišta - Houžvička, Hruška, Balík, Hottek - Folwarczny (46. Šimr), Hemi (63. Gnajoui), Jaures, Pokorný (46. Novák), Čermák - Kalod.

Reklama

Související témata: