Hlavní obsah

Trenérovi Corinthians dělá starosti Ronaldův noční život

Ačkoli hvězdný brazilský fotbalista Ronaldo ještě neabsolvoval svůj debut v Corinthians, už dělá svému novému týmu starosti. Bývalého trojnásobného nejlepšího hráče světa podle ankety FIFA totiž vyfotili o víkendu v šest hodin ráno před nočním klubem.

Článek

"Samozřejmě mi to dělá trochu starosti, i když respektuju osobní život všech profesionálů," řekl kouč Corinthians Mano Menezes. "Sám si uvědomuje, že taková věc poškodí jeho image i nás, protože my to budeme muset vysvětlovat," dodal trenér.

Dvaatřicetiletý Ronaldo se pokouší potřetí v kariéře vrátit mezi elitu po těžkém zranění kolena. Naposledy hrál téměř před rokem v dresu AC Milán a v zápase s Livornem si poranil levé koleno, s nímž musel na operaci.

Jeho debut v dresu Corinthians se očekává pravděpodobně koncem února a kouč Menezes doufá, že svými výkony dá mistr světa z roku 2002 zapomenout na medializovaný noční život. "Víte, jak fanoušci přemýšlí. Když se vyhraje, všechno je v pořádku. Když ale neproměníte šanci nebo prohrajete, pak řeknou, že za to může vaše ponocování," uvedl kouč čtyřnásobných brazilských šampiónů.

Reklama

Související témata: