Hlavní obsah

Mexičanům má pomoci v boji o MS voodoo

MEXIKO

Mexickým fotbalistům má v boji o postup na mistrovství světa pomoci černá magie. Deník Record nachystal před kvalifikačním zápasem s USA pro fanoušky voodoo panenky amerických hráčů a poskytl jim návod, jak soupeře uřknout.

Článek

Čtenáři listu si můžou panenky, které vypadají jako američtí fotbalisté a na zádech mají nápis "Gringos", vyměnit v obchodech za kupony z novin. Před středečním zápasem v Columbusu pak mají soupeřovy hráče podle návodu očarovat.

"Držte jehlu pevně mezi palcem a ukazováčkem a pomalu propíchněte tu část panenky, která chcete, aby hráče bolela," napsal Record, jehož aktivita má Mexiku pomoci ukončit desetileté čekání na výhru na půdě USA.

Mexičané nejsou zdaleka první, kdo si chce při fotbale pomoci černou magií. Naposledy se na čarodějnici obrátili fanoušci brazilského Flamenga, když slavný útočník Ronaldo dal přednost působení v týmu Corinthians.

Loni v září v Kongu zemřelo při násilnostech během ligového utkání 13 fanoušků, které k řádění vyprovokoval brankář celku Nyuki, jenž se při nepříznivém vývoji derby s týmem Socozaki údajně pokusil očarovat soupeře.

Reklama

Související témata: