Hlavní obsah

O Beckhamovi musí být jasno do pátku, rozhodl šéf MLS

LOS ANGELES

Vedení AC Milán se musí nejpozději do pátku dohodnout s Los Angeles Galaxy, zda od něj získá natrvalo anglického fotbalistu Davida Beckhama. Ultimátum stanovil oběma klubům šéf zámořské soutěže MLS Don Garber, který případný přestup musí schválit.

Článek

"Neexistuje žádný důvod, proč by se to mělo táhnout. Buď to chtějí, nebo ne," řekl Garber ve středu novinářům. "Do pátku musí být jasno, abychom mohli doladit naše plány na novou sezónu," uvedl komisionář MLS s tím, že v pozdějším termínu už by bylo komplikované přestup vyřídit.

Beckham je v Miláně od začátku kalendářního roku na hostování, které skončí 8. března. Původně přišel na San Siro s cílem udržet se v kondici pro potřeby anglické reprezentace, za kterou nastoupil ve středečním utkání ve Španělsku ke 108. utkání, čímž vyrovnal rekord Bobbyho Moora mezi hráči v poli. V dresu AC se však Beckhamovi nadmíru daří a rád by ve slavném klubu zůstal.

Milánské vedení už předložilo Los Angeles nabídku, ale nepochodilo. Podle neoficiálních zpráv nabízel AC za Beckhama, jenž má v LA smlouvu do léta 2012, odstupné 15 miliónů eur (asi 420 miliónů korun).

Reklama

Související témata: