Hlavní obsah

Prý jsme na ně byli až moc dobří, chlubili se Španělé po výhře nad Anglií

První opravdu velký test od triumfu na mistrovství Evropy dopadl pro fotbalisty Španělska nad očekávání dobře. Ve středu porazili doma v Seville Anglii 2:0 a prodloužili svou famózní sérii - svěřenci trenéra Vincente Del Bosqueho neprohráli už 29 zápasů v řadě. Trenér poražených Fabio Capello dokonce prohlásil, že záloha Španělů je nejlepší na světě.

Článek

"Nevím, jestli je nejlepší na světě, ale faktem je, že nám to jde," usmíval se po zápase Xabi Alonso. "Rádi se s míčem pomazlíme a máme  hráče jako Xavi nebo Senna, kteří dokáží neuvěřitelné věci," pochválil spoluhráče záložník Liverpoolu. A pochlubil se, že soupeř měl pro španělský tým jen slova uznání.

To potvrdil i Frank Lampard. "Je pravda, že jejich hra byla prostě brilantní. Jsou teď nejlepším týmem světa. Z hodně věcí v tom zápase se můžeme poučit," prohlásil záložník londýnské Chelsea.

"Je pravda, že nás dost chválili. Například jejich masér, který pracoval i v Liverpoolu, mi řekl, že jsme pro jejich tým byli zkrátka až moc dobří," řekl Xabi Alonso španělskému listu AS. "Taková slova se dobře poslouchají, ale nesmíme na to příliš myslet. Užíváme si, že se nám daří, ale musíme se dívat dopředu a ještě se zlepšovat," dodal.

Reklama

Související témata: