Hlavní obsah

Ředitel Corinthians rezignoval kvůli večírku s Ronaldem

SAO PAULO

Technický ředitel brazilského celku Corinthians Antonio Carlos se rozhodl rezignovat, protože dostal do potíží největší hvězdu klubu Ronalda. Bývalý nejlepší fotbalista světa se zdržel na funkcionářově večírku až do ranních hodin a porušil večerku, za což dostal od trenéra pokutu.

Článek

Večírku ve městě Presidente Prudente se zúčastnili i ostatní hráči Corinthians, ti se však vrátili na hotel do stanovených jedenácti hodin. Ronaldo s Carlosem se zdrželi a dorazili až druhý den v půl šesté ráno.

Funkcionář na sebe podle agentury AFP vzal za Ronaldův přečin veškerou zodpovědnost a nepokoušel se nijak vykroutit či ospravedlnit. "Nešťastná událost z Presidente Prudente je však pouze jedním z důvodů, proč odcházím. Klub chystá pár projektů, se kterými se nedokážu ztotožnit," uvedl Carlos, který byl ve funkci 15 měsíců.

Dvojnásobný mistr světa a držitel Zlatého míče Ronaldo se v Corinthians pokouší potřetí v kariéře vrátit mezi elitu po těžkém zranění kolena. Naposledy hrál před rokem v dresu AC Milán, když si při zápase s Livornem si poranil levé koleno a musel na operaci. Premiéru v dresu Corinthians, se kterým podepsal roční smlouvu, by si mohl odbýt ve středečním pohárovém duelu s Itumbiarou.

Reklama