Hlavní obsah

Maradona označil Pelého za homosexuála

BUENOS AIRES

Trenér argentinské reprezentace Diego Maradona opět slovně napadl další fotbalovou legendu Pelého. Osmašedesátiletý Brazilec je podle něj homosexuál. Maradona tak reagoval na nedávné Pelého prohlášení, v němž označil Maradonu kvůli braní drog za špatný vzor pro mládež.

Článek

"Co na to mám říct. Pelé přišel o panictví s mužem. Tak kdo je tady špatný vzor pro mládež?" citoval osmačtyřicetiletého Maradonu server sport.es.

Pelé označil svého konkurenta v anketách o post nejlepšího fotbalisty historie za špatný vzor pro mládež, když vypovídal před soudem kvůli zapletení svého syna do rozsáhlé drogové kauzy. Samotný Maradona byl v minulosti závislý na kokainu. Pelé ve výpovědi také uvedl, že brazilští fotbalisté Robinho a Ronaldo berou drogy, za což se však pod hrozbou soudem omluvil.

Maradona se neotřel o Pelého sexuální orientaci poprvé. Před devíti lety o slavném Brazilci tvrdil, že při působení v mládežnickém týmu prožil aférku s jedním z trenérů. Sám Argentinec se v minulosti kvůli podobnému nařčení soudil s manželkou svého bývalého spoluhráče Claudia Caniggii, která ho podezřívala, že je milencem jejího muže.

Pelé je podruhé ženatý, z prvního manželství má tři a z druhého dvě děti. Jeho syn Edinho strávil v roce 2005 půl roku ve vězení kvůli podezření z obchodu s drogami. Pelého syn se přiznal, že drogy užívá, ale v žádném případě s nimi prý neobchoduje.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň