Hlavní obsah

SOUTĚŽ: Vyhrajte podepsaný dres fotbalové reprezentace a lístky na Slovensko

PRAHA

Už ve středu pokračuje kvalifikace mistrovství světa 2010 a čeští fotbalisté v Praze přivítají Slovensko. To v sobotu prohrálo 0:4 v přípravě v Anglii, svěřenci trenéra Rady uhráli v boji o šampionát jen bezbrankovou remízu ve Slovinsku. V soutěži Sport.cz můžete získat vstupenky na středeční utkání a další zajímavé ceny od společnosti Puma.

Článek

Stačí poslat odpověď na otázku, kolik gólů vstřelili čeští fotbalisté ve vzájemných utkáních se Slovenskem v kvalifikaci mistrovství Evropy 2008.

Vyhrát můžete nejen vstupenku na zajímavé utkání bývalých federálních partnerů, ale také další zajímavé ceny od partnera fotbalové reprezentace, společnosti Puma.

Soutěžní otázka:
Kolik gólů vstřelili Češi slovenským fotbalistům v kvalifikaci ME 2008?

Čeští fotbalisté jsou v tabulce třetí kvalifikační skupiny třetí o bod za Slovenskem, které nasbíralo devět bodů. První jsou Severní Irové s 10 body, ale oproti Slovákům dvěma odehranými zápasy navíc.

Správnou odpověď posílejte do úterního poledne na adresu soutez@sport.cz a nezapomeňte uvést jméno a telefonní číslo, ať Vás můžeme kontaktovat v případě výhry. Ceny budou po vylosování výherců připraveny k vyzvednutí v redakci Sport.cz.

Reklama