Hlavní obsah

Brazilský klub chce o Ronaldově návratu natočit film

Výkony fotbalového útočníka Ronalda po návratu po těžkém zranění nadchly představitele brazilského klubu Corinthians natolik, že chtějí o znovuzrození slavného kanonýra natočit film.

Článek

"Přemýšlíme o tom, že o Ronaldově návratu uděláme film. To, co letos náš klub zažívá, je jako z Hollywoodu," řekl šéf Corinthians Luis Rosemberg. "Jeho návrat je důvodem k oslavám pro celou zemi," dodal na adresu dvojnásobného mistra světa a nejlepšího střelce v historii světových šampionátů.

Dvaatřicetiletý útočník po roční pauze zaviněné vážným zraněním kolena, které utrpěl v dresu AC Milán, nastřílel v deseti zápasech osm gólů. Naposledy se někdejší hvězda Realu Madrid, Barcelony či Interu Milán blýskla dvěma trefami v nedělním utkání proti Santosu a vysloužila si pochvalu od legendárního krajana Pelého.

Po zápase Ronaldovi aplaudovali dokonce i fanoušci soupeřova týmu, který prohrál 1:3. "Byl to kouzelný okamžik pro všechny Brazilce," prohlásil Rosemberg.

Šéf Corinthians si pochvaluje, že střelecké kousky trojnásobného nejlepšího fotbalisty světa mají odezvu také u sponzorů a telefon v sídle klubu prý neustále vyzvání.

Reklama