Hlavní obsah

Nejlepší česká fotbalistka odchází ze Slavie! Míří do zahraničí?

Praha

Trojnásobná nejlepší česká fotbalistka roku Kateřina Svitková odchází po sedmi letech z pražské Slavie. Své nové působiště neprozradila. Na jaře čtyřiadvacetiletá záložnice uvedla, že má nabídky z Anglie.

Foto: Pavel Jiřík ml.

Kateřina Svitková v utkání Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov.

Článek

"Děkuji všem hráčkám a realizačnímu týmu, co se mnou byly na této úžasné cestě. Sedm let strávených v báječném klubu. Byly to skvělé časy," rozloučila se Svitková se Slavií na instagramu. "Za tu dobu jsem vyrostla jako hráčka i jako osobnost a za to nebudu moct nikdy dostatečně poděkovat. Sedmička je šťastné číslo, a tak je čas se posunout dál," uvedla vítězka ankety Fotbalistka roku 2015, 2018 a 2019.

Do Slavie přišla Svitková v roce 2013 z Plzně. S pražským týmem získala čtyři tituly a dvakrát se stala nejlepší ligovou střelkyní. Slávistky vedly i poslední ročník, který se kvůli koronaviru nedohrál.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Goodbye Slavia 😢Dekuji všem hráčkam a realizacnimu týmu, kteří byli se mnou na této úžasné cestě. 7 let strávených v báječnem klubu 😍 Byly to skvěle časy. Za tu dobu jsem vyrostla jako hračka i jako osobnost a za to nebudu moc nikdy dostatečně poděkovat. Sedmicka je šťastné číslo a tak je čas se posunout dal. Zustane mi několik vzpomínek, ktery budu mít navždy v srdci. Tesim se na další kapitolu ❤️ moc dekuji i všem fanouškům, jste nejlepší ❤️ SKS forever!! @skslaviaprahazeny @slaviapraha ❤️ Thanks to all players, staff and fans who were in this amazing road with me. 7 years- it was great time. I grew up as a footballer and as a person and I can’t be grateful enough. I have a lot of memories and I will never forget. I am looking forward to the next chapter❤️ #skslaviapraha #skslaviaprahazeny #spolujsmesilnejsi

Příspěvek sdílený Katerina Svitkova (@svitule10),Čec 3, 2020 v 2:12 PDT

Reklama

Související témata: