Hlavní obsah

Brazilec Denilson odehrál ve vietnamské lize poločas a skončil

HANOJ

Angažmá Brazilce Denilsona ve vietnamské lize mělo jepičí život. Někdejší nejdražší fotbalista světa odehrál za tým Haiphong Cement jen jeden poločas a na hřišti už se k nelibosti fanoušků zřejmě neobjeví. Podle informací tamního svazu se rozhodl kvůli zraněním z týmu odejít.

Článek

Jednatřicetiletý útočník nastoupil poprvé ve vietnamské lize v neděli a hned z přímého kopu skóroval. I díky tomu jeho tým vyhrál 3:1 a přerušil sérii porážek. Kvůli zraněné pravé noze už ale Denilson do druhé půle nenastoupil. Nyní se chce údajně vrátit zpět do Brazílie.

Denilson je placen podle odehraných zápasů a vstřelených branek, takže vietnamský celek přišel pouze na 17 tisíc dolarů. "Fanoušci prožili další šok, stejně jako při jeho překvapivém příchodu," stojí v prohlášení svazu.

Mistr světa z roku 2002 a osmašedesátinásobný reprezentant přestoupil před 12 lety do Betisu Sevilla za rekordní sumu 35 milionů dolarů. Později však jeho kariéra začala uvadat a po dalších angažmá v Bordeaux, Dallasu a Al Nasr zakotvil opět v Brazílii.

Reklama

Související témata: