Hlavní obsah

Ronaldo vykopl fotografovi okénko u auta a zranil dívku

LISABON

Je hvězda. Po nejdražším přestupu historie fotbalu z Manchesteru United do Realu Madrid je Cristiano Ronaldo nejsledovanějším fotbalistou planety. A na zájem médií by měl být zvyklý. Přesto se nechal vytočit fotografem. V Lisabonu nevydržel zájem jednoho z paparazzi, zastavil svůj automobil a kopl do okénka vozu fotografa. Střepy zasáhly sedmnáctiletou dívku.

Článek

Studentka Sara Pardalová byla lehce zraněná a později na sportovní hvězdu podala trestní oznámení. Celá událost se stala v uplynulém víkendu.

Ronaldo své jednání agentuře Reuters vysvětlil s tím, že se snažil chránit svou matku, která s ním jela ve voze. "Fotograf nás v autě pronásledoval už od hotelu Ritz. Matku to oběžovalo, tak jsem zastavil a snažil se ho přesvědčit, aby toho nechal," řekla portugalská hvězda.

Fotograf však odmítl, což fotbalistu naštvalo a kopl do okénka auta, v němž paparazzi seděl. Úder však rozbil okénko, které se rozlétlo na všechny strany.

"Lituji toho, co jsem udělal, ale nemohu slíbit, že nebudu reagovat stejně v podobných situacích," citoval Ronalda internetový deník Telegraph. "Pokud jde o mě, dobře, pokusím se to překousnout. Ale pokud je obtěžována moje matka, pak se omlouvám, ale nenechám nikoho, aby ji trápil," dodal Portugalec, který se setkal se svou matkou, aby společně navštívili koncert Eltona Johna.

Dívka, kterou zranily odlétavající kusy skla, vypověděla policii, že čekala v autě u fotbalistova domu, aby získala autogram.

Ronaldo na sebe po přestupu do Realu Madrid upozorňuje mimofotbalovými skandály. Před dvěma týdny titulní stránky bulváních novin plnily jeho fotografie s Paris Hilton.

Reklama