Hlavní obsah

Adriano zmeškal již třetí trénink Flamenga

RIO DE JANEIRO

Brazilský útočník Adriano opět zmeškal trénink Flamenga. Podle vedení klubu sedmadvacetiletý fotbalista nepřišel kvůli průjmu, deník O Globo však napsal, že za absencí někdejšího brazilského reprezentanta je prohýřená noc. Kvůli potížím s životosprávou Adriano ukončil předchozí působení v Interu Milán.

Článek

Útočníkův zdravotní stav prověřil lékař Flamenga a klub poté na svých internetových stránkách napsal, že Adriano bude kvůli průjmu až do neděle odpočívat. List O Globo však informoval o tom, že fotbalista prohýřil noc a v šest hodin ráno ho několik svědků vidělo, jak spolu s přáteli jí u stánku v Barra da Tijuca párek v rohlíku. Poté prý Adriano zavolal do klubu a omluvil se kvůli průjmu z tréninku.

Adriano není s porušováním životosprávy spojován poprvé - od květnového příchodu do Flamenga zmeškal již třetí trénink. Útočníkova kariéra kvůli podobným potížím začala uvadat před třemi lety, kdy začal holdovat alkoholu a nočnímu životu. Letos bývalý kanonýr Parmy, Fiorentiny po podobných potížích ukončil smlouvu s Interem a vrátil se do Brazílie. Krátce nato se upsal mateřskému klubu Flamengu.

Reklama