Hlavní obsah

Beckhama se dotkla Donovanova kritika, promluví si s ním

LOS ANGELES

Anglického fotbalisty Davida Beckhama se dotkly výroky spoluhráče z Los Angeles Galaxy Landona Donovana na jeho adresu a označil je za neprofesionální. Americký reprezentant se v knize "Experiment Beckham" vyjadřuje o čtyřiatřicetileté hvězdě jako o špatném kapitánovi a lakomci, kterému je všechno jedno.

Článek

"Je neprofesionální mluvit o spoluhráči v tisku místo toho, aby to řekl přímo do očí. Na hřišti se chovám vždycky profesionálně a pokud je šance dát gól, spoluhráčům přihraju. Budu s Landonem mluvit soukromě, je potřeba to smést ze stolu," prohlásil Beckham, jenž se vrátil do Ameriky po hostování v AC Milán a následné dovolené.

V sobotu z hlediště společně s francouzskou legendou Zinédinem Zidanem sledoval, jak jeho tým zvítězil 1:0 na hřišti Chivas USA. V pondělí se poprvé zapojí do tréninku mužstva a ve čtvrtek se může objevit v MLS v zápase proti New Yorku. "Nevidím v návratu problém. Máme talentovaný tým a několik dobrých výsledků za sebou. Důležité je dostat se do play-off," řekl Beckham. Loni se to klubu nepodařilo už třetí rok po sobě.

Beckham přišel na hostování do AC Milán v zimě a měl tam hrát jen během přestávky v MLS, ale nakonec zůstal pět měsíců až do konce Serie A, což mu v Americe mnozí zazlívají. Tamní soutěž totiž začala už v březnu.

Reklama