Hlavní obsah

Fanoušci na Beckhama při návratu do Los Angeles pískali

LOS ANGELES

Fanoušci přivítali nevlídně fotbalistu Davida Beckhama na stadionu Galaxy v Los Angeles. Na anglického hráče pískali při přátelském utkání s AC Milán, které skončilo 2:2, a na jednom z transparentů ho nazvali podvodníkem. Beckham hrál poprvé doma na stadionu Galaxy od jeho kontroverzního prodloužení hostování právě v AC Milán. Kvůli tomu totiž vynechal první půlku americké fotbalové soutěže MLS.

Foto: Gary Hershorn, Reuters

David Beckham na tiskové konferenci v Los Angeles

Článek

Vyprodaný stadion pro 27 tisíc fanoušků na Beckhama při utkání neustále pískal a mezi diváky se objevily i posměšné a nenávistné nápisy. "Vrať se domů, podvodníku," stálo na jednom z nich.

Rozmrzelý Beckham se podílel na obou brankách Galaxy, ale do šaten ho o poločasu provázela ochranka. Bývalý anglický reprezentant šel totiž k fanouškům, tleskal před nimi a gestikuloval.

Rozmrzelý Beckham se podílel na obou brankách Galaxy, ale do šaten ho o poločasu provázela ochranka. Bývalý anglický reprezentant zůstal na hřišti poslední, šel k fanouškům a tleskal před nimi. "Chtěl jsem si s nimi potřást rukou a říct jim, aby se zklidnili. Některé řeči byly neuctivé. Jsou věci, které se neříkají," uvedl Beckham.

Ve druhé půli, když padla po jeho skvěle zahraném rohu vyrovnávací branka, tak se otočil čelem k nejvíce rozzlobeným fanouškům a zvedl ruce vzhůru jako by se jich ptal: "Co chcete?" Pak ještě pokrčil rameny a odešel. V 75. minutě hřiště po střídání opustil.

Reklama

Související témata: