Hlavní obsah

VIDEO: Beckham se v MLS hádal s dalším fanouškem

Anglický fotbalista David Beckham se v zámořské MLS pohádal s dalším fanouškem. Po nedělním utkání s Kansas City (1:1) se slavný záložník Los Angeles Galaxy dostal do konfliktu s mužem oblečeným v dresu anglické reprezentace, jenž prý urážel jeho manželku Victorii.

Foto: Orlin Wagner, ČTK/AP

Naštvaný David Beckham v dresu Los Angeles Galaxy

Článek

"Ten dres by neměl vůbec nosit. To, co říkal o mojí ženě, totiž bylo opravdu nechutné," citoval čtyřiatřicetiletého Beckhama server BBC. Tentokrát však hádka skončila smírně a fotbalista si s mužem potřásl rukou.

Bývalá hvězda Manchesteru United a Realu Madrid se do konfliktu s fanoušky dostala už před týdnem. Beckham v přípravném utkání proti AC Milán neunesl kritiku od tvrdého jádra fanoušků Galaxy a po sérii pokřiků a bučení je o poločase vyzval, ať si s ním jdou popovídat na hřiště. Jeden z nich se skutečně pokusil proniknout na trávník a byl zatčen. Trestu neušel ani Beckham, který dostal od vedení soutěže pokutu 1000 dolarů (18 tisíc korun).

Deník New of the World zveřejnil video z týden staré události, v němž je slyšet konverzace mezi hvězdným záložníkem a jedním z fanoušků amerického týmu.

Reklama