Hlavní obsah

VIDEO: Hrůzný fotbalový zákrok, při němž praskaly kosti

JOHANNESBURG

Hororových zákroků ve fotbale přibývá. Po čerstvé zkušenosti ze srpnového souboje belgických celků Standard Lutych a Anderlecht Brusel, v němž po faulu Alexe Witsela utrpěl polský obránce Anderlechtu Marcin Wasilewski otevřenou zlomeninu holenní a lýtkové kosti, se vynořil další hrůzostrašný moment. Tentokrát se odehrál v jihoafrické lize.

Článek

Vše se přihodilo v 80. minutě utkání týmů Mpumalanga Black Aces a Carara Kicks, kdy u postranní čáry Felix Muamba-Musasa z Black Aces doslova prošlápl nohu Oupa Ngubuleho. Svým zákrokem mu přerazil nohu pod kolenem na dvou místech.

„Nikdy jsem nezamýšlel někoho zranit či přivodit někomu bolest, takový nejsem. Chtěl bych se omluvit hráči, jeho rodině i přátelům, stejně tak i jeho týmu,“ uvedl viník hororového momentu.

Zároveň však dodal, že podobné zákroky se ve fotbale stávají. „Událo se to, když jsme šli do souboje, v němž to bylo padesát na padesát. Lidé by měli chápat to, že fotbal je kontaktní sport, tohle se prostě může stát. Neměl jsem klidnou noc, modlil jsem se za něj, aby se uzdravil a mohl znovu hrát fotbal. V modlitbách budu pokračovat. Zničilo mě, když jsem ho tam viděl ležet v bolestech.“

Reklama