Hlavní obsah

Rebel Gascoigne srazil hlavičkou veterána z Iráku

Bývalý fotbalista Paul Gascoigne má na kontě další prohřešek proti pravidlům slušného chování. Podle bulvárního deníku The Sun udeřil hlavou třicetiletého muže při hádce ve snookerovém klubu v Newcastlu. Situaci přijela řešit i policie, poškozený Paul Hindle ale obvinění na útočníka nevznesl.

Foto: Nigel Roddis, Reuters

Trenér Manchesteru United Alex Ferguson a bývalý anglický reprezentant Paul Gascoigne po pohřbu Bobbyho Robsona.

Článek

Opilý fotbalista, jenž se ze závislostí několikrát léčil, si v nekuřáckém klubu zapálil. Na opakovanou žádost ostrahy, aby klub opustil, reagoval podrážděně a na chvíli si zaměnil Hindleho hlavu za fotbalový míč.

"Přežil jsem Basru bez jediného škrábnutí, pak přijedu domů do Newcastlu a porazí mě Gazza. Nemůžu tomu uvěřit. Bolí to jako čert, celý den jsem měl bolesti," reagoval na incident bývalý voják.

Gascoigne se druhý den omluvil majiteli klubu, ten mu ale další vstup zakázal. "Musí nést odpovědnost za své činy," dodal Adam Goldstone.

Dvaačtyřicetiletý účastník mistrovství světa v roce 1990 už během hráčské dráhy utápěl svůj talent v alkoholu. Po skončení aktivní kariéry se vedle této závislosti potýkal také s depresemi a několikrát se ocitl v konfliktu se zákonem.

Reklama