Hlavní obsah

Fotbalové dny „Pomáháme vám růst“ začínají

PRAHA

Pod názvem „Pomáháme vám růst“ odstartuje tento týden série nových fotbalových aktivit, jejichž hlavními aktéry budou děti a jejich rodiče.

Fotbalové dny „Pomáháme vám růst“ začínají.

Článek

Pod názvem „Pomáháme vám růst“ odstartuje tento týden série nových fotbalových aktivit, jejichž hlavními aktéry budou děti a jejich rodiče. Vítězové těchto rodinných klání, která se odehrají celkem v šesti vybraných městech letos na podzim a v dalších čtrnácti na jaře příštího roku po celé České republice, se budou moci osobně setkat s hráči fotbalové reprezentace na jejím oficiálním tréninku a usednout mezi fanoušky na některém ze zápasů českého týmu.

Prvním městem, jež bude hostit fotbalový rodinný den 24. října, je Ostrava. Soutěže rodinných týmů budou probíhat vždy od 10 do 15 hodin. Vítězové těchto rodinných klání, která se odehrají celkem v šesti vybraných městech letos na podzim a v dalších čtrnácti na jaře příštího roku po celé České republice, se budou moci osobně setkat s hráči fotbalové reprezentace na jejím oficiálním tréninku a usednout mezi fanoušky na některém ze zápasů českého týmu.

Generálním partnerem projektu, který si klade za cíl zpřístupnit fotbal jako společenský a sportovní fenomén co nejširším věkovým a společenským skupinám, se stala Česká spořitelna, oficiální partner fotbalové reprezentace. Jeho patronem potom brankář fotbalové reprezentace Petr Čech.

Harmonogram fotbalových dnů s adresami minihřišť pro podzim 2009:

  • sobota 24. 10. 2009, ZŠ Jana Šoupala, Jana Šoupala 1609/6, 708 00 Ostrava - Poruba
  • neděle 25. 10. 2009, Areál u fotbalového hřiště, Podolí u Brna - venkov
  • středa 28. 10. 2009, ZŠ a MŠ Nymburk, Letců R.A.F 1989, 288 02 Nymburk
  • sobota 31. 10. 2009, ZŠ Vrchlického 262/17, 460 01 Liberec XIII
  • neděle 1. 11. 2009, ZŠ Školní, Školní 1336, 543 01 Vrchlabí
  • neděle 7. 11. 2009, Sportovní areál Štruncovy sady 3, 301 00 Plzeň - východní předměstí

Petr Čech.

Soutěž je určena pro rodinná družstva v soutěžích: slalom s míčem, překážková dráha, střelba míčem na cíl a přes fotbalovou zeď.

Nejúspěšnější rodina každého soutěžního dne vyhrává účast na tréninku s hráči reprezentace a vstupenky na vybrané utkání českého týmu. Každé dítě, které absolvuje soutěže, obdrží fotbalový mini míč Puma nebo fotbalové dárky. Všichni registrovaní účastníci jsou automaticky pojištěni proti úrazu, obdrží kartičku s podpisem Petra Čecha a budou se moci vyfotit u fotostěny s hráči české reprezentace.

Více informací, pravidla soutěží a reportáže z akcí na www.pomahamevamrust.cz.

Reklama