Hlavní obsah

Beckham by chtěl hrát i na MS v Brazílii v roce 2014

ŘÍM

Anglický fotbalista David Beckham v italských médiích prozradil, že by se chtěl jako hráč zúčastnit ještě dvou mistrovství světa. Čtyřiatřicetiletý fotbalista by tak vedle blížícího se MS v Jihoafrické republice rád nastoupil i na MS v roce 2014 v Brazílii, kdy mu bude 39 let.

Foto: Toby Melville, Reuters

Trenér anglických fotbalistů Fabio Capello se baví se záložníkem Davidem Beckhamem.

Článek

"Moc rád bych hrál do čtyřiceti a na brazilském turnaji si zahrál, ale je pravda, že v mém věku přehodnocujete věci každý rok," řekl Beckham italskému magazínu Sport Week.

"Stále říkám, že pro nominaci do národního týmu budu k dispozici vždycky. Když nebudu zván do reprezentace, budu dělat všechno proto, abych se tam vrátil," dodal hvězdný záložník, který po MS 2006 v Německu dlouho chyběl v nominacích, ale díky úspěšném hostování začátkem letošního roku v AC Milán se do dresu Albionu vrátil.

Přes své dalekosáhlé plány ovšem fotbalová a módní ikona nemyslí, že nominaci do Jihoafrické republiky má jistou. "Je tu spousta skvělých hráčů, kteří se tlačí na těch několik míst. A znáte přece (trenéra) Fabia Capella - když fotbalista hraje dobře, dostane šanci, když hraje špatně, má smůlu," řekl hráč Los Angeles Galaxy, který v lednu znovu zamíří na hostování do AC Milán.

Reklama

Související témata:
  Plzeň - Zlín dnes 18 : 00
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín