Hlavní obsah

VIDEO: Beckham kadeřníkem, v přímém přenosu ostříhal moderátora

Až skončí s fotbalem, může si klidně založit kadeřnický salón. David Beckham je totiž nejen skvělým fotbalistou, ale také zručným holičem. V televizní show Lopez tonight v přímém přenosu ostříhal moderátora pořadu George Lopeze.

Foto: Lori Shepler, ČTK/AP

David Beckham

Článek

Než slavný fotbalista David Beckham zamířil na vánoční svátky domů do Londýna, zúčastnil se v zámoří televizní show Lopez tonight. A diváci se nestačili divit. Fotbalový mág se totiž v přímém přenosu proměnil v kadeřníka a ostříhal moderátora...

V průběhu show se totiž dostalo i na Beckhamovy účesy, které v minulosti nosíval. A anglický záložník přiznal, že některé si vytvářel i sám. "Občas se mi stalo, že když jsem se ráno probudil, můj účes se mi nelíbil. Tak jsem si vzal nůžky nebo strojek a vlasy si sám upravil," pochlubil se. Na to okamžitě George Lopez zareagoval otázkou, zda by mu fotbalista nevytvořil na hlavě některý ze svých účesů.

David Beckham ani na chvilku nezaváhal. Sundal si sako, přes moderátora přehodil kadeřnický plášť a pustil se do díla. Lopeze ale příliš nemučil, neboť měl podle svých slov strach, aby ho pak moderátorova manželka nezabila. Trochu Lopeze ostříhal, nageloval a nakonec mu na hlavě vytvořil kohouta. A moderátor byl s účesem alá Beckham spokojený.

Reklama

Související témata: