Hlavní obsah

VIDEO: Drzá reportérka sáhla Beckhamovi do rozkroku

MILÁN

Tohle anglický fotbalista David Beckham ještě nezažil. Bláznivá italská bulvární reportérka Elena Di Cioccio počkala na vhodnou příležitost, kdy jeden z nejslavnějších fotbalistů světa podával rozhovory televizním stanicím, a sáhla mu mezi nohy.

Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters

Anglický fotbalista David Beckham odpovídá novinářům na jejich dotazy.

Článek

A proč to všechno? Na vině jsou fotografie spodního prádla, které slavný fotbalista nafotil pro Armaniho. Beckham na nich má totiž v rozkroku velkou bouli. Reportérka pořadu "Le Léne", což je v překladu Hyeny, se chtěla o její velikosti sama přesvědčit.

Di Cioccio nejdříve diváky ve své show seznámila se zápletkou, potom nasadila žluté latexové rukavice a vydala se do ulic. Před hotelem si vyčkala na správný okamžik, když se anglický záložník věnoval odpovědi na jednu z otázek jiného novináře a uskutečnila svůj bláznivý čin.

„Je malej! Je malej,“ křičela kolem sebe, když přestála překvapivý pohled fotbalisty a vytrhla se bodyguardům. Beckham ihned po incidentu nasedl do auta a odjel.

"David byl samozřejmě překvapený, ale nezabývá se tím. Ví, že šlo o neškodný žert," prohlásil Beckhamův mluvčí Simon Oliveira, když se televizní stanice Italia Uno za nepovedený žert své moderátorky omluvila.

Reklama

  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín