Hlavní obsah

Může se flákat, jak se mu zachce, takový má Adriano život ve Flamengu

PRAHA

Není divu, že se brazilské fotbalové hvězdě Adrianovi po přestupu z Interu Milán v rodné Brazílii líbí. Ve Flamengu, jehož dres nyní obléká, má totiž natolik významné postavení, že si může trénovat, jak se mu zachce. Povolené to má od samotného vedení klubu. „Pokud se rozhodne, že na trénink nepůjde, tak na něj nepůjde. Tak to prostě je,“ řekl šéf klubu Marcos Braz.

Článek

Těžko byste na vrcholové úrovni našli fotbalistu, jemuž se dostává takových privilegií, jaké má v brazilském Flamengu bývalý útočník milánského Interu Adriano. Představitelé slavného jihoamerického klubu mu dovolují, aby trénoval podle své libosti.

„Adriano má právo na to, aby se s ním zacházelo jiným způsobem. Pokud se rozhodne, že na trénink nepůjde, tak na něj nepůjde. Tak to je,“ citoval slova ředitele Flamenga Marcose Braze server triballfootball.com.

„Adriano nám přináší do klubu spoustu peněz, navíc nám pozvedá image. Finance, to je důvod, proč se s ním zachází jinak než s ostatními. Zbylí hráči kvůli tomu k němu chovají respekt,“ dodal.

Všichni jsou z něho nadšeni

Že by taková protekce, kterou v týmu může požívat i bývalý forvard CSKA Moskva Vágner Love, dělala v kabině neplechu, si vedení klubu nepřipouští. „Běžte a zeptejte se ostatních hráčů, jestli s tím mají problém. Všichni jsou z něho nadšení. Nakonec to byl právě Adriano, kdo na předsezónním soustředění makal nejvíc,“ dodal šéf klubu Braz.

Adriano se do rodné Brazílie vrátil z Interu Milán loni na jaře, když měl na Apeninském poloostrově velké problémy se životosprávou. O tom, že je však prvotřídní fotbalista, přesvědčil znovu právě ve Flamengu. Tam se stal nejlepším střelcem soutěže a pomohl svému týmu k mistrovskému titulu.

Reklama

  1 : 1 pk Manchester City - Real Madrid 1 : 1 pk   dohráno
20240417T21 : 00:00+0200
Manchester City vs. Real Madrid
Manchester City vs. Real Madrid
Manchester City
Real Madrid
  1 : 0 Bayern - Arsenal 1 : 0 dohráno
20240417T21 : 00:00+0200
Bayern vs. Arsenal
Bayern vs. Arsenal
Bayern
Arsenal
  Fiorentina - Plzeň dnes 18 : 45
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň
  West Ham - Leverkusen dnes 21 : 00
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen