Hlavní obsah

VIDEO: Jak se slaví v Mexiku? Fanynky odhalují ňadra

PRAHA

O velké pozdvižení se během utkání mexické fotbalové ligy mezi týmy FC Monterrey a Cruz Azul postarala jedna z fanynek domácího celku, když se v nezkrotné radosti z gólu rozhodla vytáhnout své tričko. V tu ránu bylo vidět všechno. Televizní kamery i fanoušci okolo ní se tak na několik okamžiků mohli kochat jejím bujným poprsím. Celou scénu pak zopakovala ještě třikrát.

Článek

Pohledná blondýna, oděna do trička a čepice v barvách domácího klubu FC Monterrey, nejprve ukázala své vnady směrem ke hřišti, aby se po chvíli otočila a nabídla podívanou i divákům za jejími zády.

V tom se v její blízkosti začali shlukovat pořadatelé. To ovšem odvážné fanynce nebránilo, aby ve svém netradičním počínání pokračovala směle dál. Pracovníky televizní obsluhy pak ještě navíc gesty rukou provokovala.

Zasahující pořadatelé to s rozparáděnou blondýnou jednoduché neměli, protože měli co dělat s tím, aby od jejích vnad oči odlepili. Nakonec se mohli radovat všichni, neboť domácí FC Monterrey slavilo výhru nad svým protivníkem v poměru 2:0.

Reklama

Související témata: