Hlavní obsah

Adriano údajně pomáhal prát peníze překupníkovi drog

RIO DE JANEIRO

Prokurátor Ria de Janeira nařídil policii, aby vyslechla slavného brazilského fotbalistu Adriana kvůli podezření, že má vazby na známého překupníka drog. Alexandre Murilo Graca svou žádostí reagoval na informace z novin, podle nichž si hvězda klubu Flamengo koupila dva motocykly, ale jeden z nich zaregistrovala na jméno matky drogového dealera.

Článek

Podle médií dal překupník Adrianovi 35.000 realů (zhruba 367.000 korun), aby zaplatil i za jeho motocykl. Druhý si koupil osmačtyřicetinásobný brazilský reprezentant sám pro sebe. Pokud se potvrdí, že Adriano dealerovi pomáhal, může být podle prokurátora obviněn z praní špinavých peněz a spiknutí.

Osmadvacetiletý Adriano působí v Brazílii od loňského dubna, kdy kvůli osobním problémům rozvázal smlouvu s Interem Milán. Vyhlášený kanonýr, jehož kariéra kvůli špatné životosprávě a mimofotbalovým incidentům postupně uvadala, ve Flamengu ožil. Týmu pomohl k titulu a stal se nejlepším střelcem soutěže, ovšem kontroverze se mu vyhýbat nepřestaly. Například začátkem března po rozmíšce s bývalou přítelkyní zmeškal trénink a poté vynechal dva následující zápasy klubu.

Reklama