Hlavní obsah

VIDEO: Beckham vlezl do postele s chlapem

LONDÝN

Na první pohled to vypadá, že fotbalista David Beckham opustil svou ženu Victorii a zamiloval se do... muže! Tráví s ním něžné chvíle ve vaně, nechává si lakovat nehty, společně pláčou v posteli u romantického filmu, tisknou se k sobě a drží se láskyplně za ruce. Fotbalovým fanouškům spadla čelist. Co má tohle být?

Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters

Anglický fotbalista David Beckham

Článek

Kdepak, žádná změna sexuální orientace slavného fotbalisty se nekoná. To jen David Beckham předvedl, že disponuje pořádnou porcí komediálního talentu. Vložil ho do natáčení charitativního spotu, který připravil spolu s komikem Jamesem Cordenem pro pořad televizní stanice BBC Sport Relief, podporující chudé a bezmocné lidi po celém světě.

Patnáctiminutový spot nabízí hodně zábavných momentů. Ve vaně v bublinkách například předčítá Corden Beckhamovi z jeho autobiografie, společně v županech obírají květiny, v ložnici si pak vymění pyžama se svými přezdívkami a ruku v ruce zalehnou k filmu. Beckham při něm pláče a schoulí se ke Cordenovi. Ten ho utěšuje a líbá do vlasů.

„No, zažili jsme opravdu surrealistické chvilky. Zvláště když jsme spolu byli ve vaně,“ uvedl Corden v interview pro deník Sun. „Bylo by hloupé říci, že jsme nejlepší přátelé, ale za těch pár dnů, co jsme spolu filmovali, jsem se do něj tak trochu zabouchl,“ přiznal se smíchem Corden magazínu Now.

Také Beckham přiznal, že si natáčení svého komediálního výstupu maximálně užil. Měl však co dělat, aby se při něm nesmál. „Copak můžu udržet kamennou tvář? Vždyť jsem s ním v posteli,“ stěžoval si naoko při natáčení.

Reklama

  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň