Hlavní obsah

VIDEO: Fotbalista v MLS nedal gól na brankové čáře, tak balon dostrčil rukou

PRAHA

Jak neproměnit stoprocentní gólovou šanci ukázal o víkendu fotbalista zámořské Major League Soccer z týmu Kansas City Kei Kamara, který v duelu proti Los Angeles Galaxy neskutečně promrhal jasnou příležitost ke skórování. Nikým neatakován ve skluzu netrefil balón, jemuž k překonání brankové čáry chybělo tak deset centimetrů. Míč se nakonec přeci jen dostal do brány, forvard ze Sierry Leone jej tam však dopravil rukou!

Foto: Nigel Roddis, Reuters

Fotbal - ilustrační foto

Článek

Nad týmem Davida Beckhama, jenž stále laboruje se zraněnou achilovkou, stáli snad všichni svatí. LA Galaxy se na začátku sezóny nebývale daří. V pěti zápasech inkasovali jen jednou a získali třináct bodů. K tomu jim dopomohl i nevídaný kiks útočníka Kansasu, jemuž se teď díky videu umístěnému na server Youtube směje doslova celý fotbalový svět.

Kamara mohl otevřít skóre zápasu, když mu stačilo doklepnout míč odražený od tyče branky LA. Gólman Galaxy Donovan Ricketts byl úplně mimo hru, před hráčem soupeře zívala zcela otevřená brána, snaha trefit míč ve skluzu mu ale komicky nevyšla. Všemu dodala korunu ruka, kterou útočník míč nakonec do sítě soupeře dopravil.

Lajnový rozhodčí si toho všiml a správně tak zvedl praporek. Obránce LA Gregg Berhalter se pak nechal slyšet, že ho celá situace hodně zaskočila. „Byla to jedna z nejneuvěřitelnějších věcí, kterou jsem kdy v životě viděl,“ nechal se slyšet zadák Galaxy. „Kamara je opravdu nešťastník. Pochvala pak patří arbitrovi na čáře, že to postřehl,“ dodal.

Reklama

Související témata: