Hlavní obsah

Vydra, Baroš a spol. míří na finále Nike City Cupu

PRAHA

Matěj Vydra, Milan Baroš, Martin Fenin, Jan Morávek, fotbalisté pražské Sparty i ostravského Baníku, ti všichni se chystají na finále fotbalového turnaje Nike City Cup do Prahy, aby prověřili mladé talenty z celé republiky. Velké finále se uskuteční už tuto sobotu 19. června od 18:00 v Praze na Vyšehradě. K vidění bude to nejlepší, co současný český fotbal nabízí.

Foto: Sport.cz

Nike City Cup míří do finále.

Článek

Fotbalového turnaje Nike City Cup se zúčastnilo celkem 304 týmů z celé České republiky a téměř 2500 hráčů. Hrálo se v osmi městech na devíti místech. A po dvou měsících fotbalových bitev zná každé město svého vítěze. Eco team, Vršovice 94, Maxim team, Remal CB, Desperados, Red Devils, Tango Brno, Superfly a Krijkos, to jsou týmy, které vyhrály ve svých městech a kvalifikovaly se tak na závěrečné finále do Prahy. Gunners, Topy Gery a L.B. se umístily na druhých místech v Praze, Brně a Ostravě, získaly divoké karty a dostaly tak možnost poprat se ve velkém finále o první místo, o vítězství celého turnaje.

Vítězové regionálních kol získali za první místo produkty Nike v hodnotě 50 000 Kč. Vítěz velkého finále získá navíc produkty Nike v hodnotě 100 000 Kč, zájezd na zápas anglické Premier League a herní konzole XBox.

Matěje Vydru čeká velké stěhování do Itálie.foto: Nike

Týmy, které se v Praze umístí na prvních čtyřech místech, budou mít jedinečnou příležitost postavit se elitním profi hráčům. Čtyři týmy složené z hráčů pražské Sparty, ostravského Baníku, mladých pušek i reprezentantů prověří mladé talenty. Pak bude vyhlášen absolutní vítěz turnaje Nike City Cup.

Celým finálovým dnem bude provázet známý sportovní moderátor David Kozohorský spolu s moderátorkou Lenny Trčkovou. Večer pak zahraje hip-hopová skupina PSH a DJs Robot a Wich. Na místě bude také Nike Football Room, kde budou k vidění dresy národních reprezentačních týmů, které se účastní světového šampionátu v Africe, kolekce na běžné nošení inspirovaná fotbalem, nejnovější modely kopaček a tréninkový program Nikefootball+. V NikeID studiu bude mít každý možnost nadesignovat si boty podle svých vlastních představ. Fotbal si budete moci zahrát i na herních konzolích XBox.

Kompletní informace o celém turnaji pořadatelé přinášejí na webových stránkách www.nikecitycup.cz.

Reklama