Hlavní obsah

Fábregas si při oslavách titulu z MS oblékl z legrace dres Barcelony

MADRID

Španělský fotbalista Cesc Fábregas se při oslavách titulu z mistrovství světa postaral o menší rozruch. Spoluhráči z reprezentace totiž záložníka Arsenalu oblékli do dresu Barcelony, která se snaží třiadvacetiletého hráče z anglického klubu koupit.

Foto: Juan Medina , Reuters

Cesc Fábregas (vpravo) v dresu Barcelony.

Článek

Fábregase do dresu katalánského klubu navlékli stopeři Barcelony Gerard Pique a Carles Puyol. "Nejdřív jsem si myslel, že to je vlajka. Ale šlo jen o vtip, takže bych to nedramatizoval," citoval kapitána Arsenalu server BBC.

"Jsou chvíle, kdy ani nevíte, co děláte, takže všechno je odpuštěno," přidal. "To se prostě ve výjimečných okamžicích stává. Nemyslím, že by se z toho měla dělat aféra. Byl to prostě jeden z mnoha žertů nádherné noci," dodal.

Fábregas je odchovancem Barcelony, před sedmi lety však odešel do Arsenalu a v roce 2006 podepsal s anglickým klubem osmiletou smlouvu. V poslední době se ale stále častěji mluví o jeho přestupu do Španělska a hráč již několikrát prohlásil, že by se návratu nebránil.

Kluby se ale zatím nedohodly na odstupném. Barcelona údajně nabídla 30 miliónů liber, Arsenal však požaduje o 50 miliónů víc.

Reklama

  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň