Hlavní obsah

Vittek se zlobí, hrozí žalobou i odměnou 250 miliónů. On nemá milenku

Nestačili se divit. On i jeho manželka. Slovenský fotbalový reprezentant Róbert Vittek je milencem české televizní moderátorky Michaely Ochotské. Fotografie a informace zveřejnil v pondělí deník Aha. Údajně k ní měl v Praze nastupovat do mercedesu s bratislavskou poznávací značkou. Fotbalista to rezolutně odmítá.

Foto: Luca Bruno, ČTK/AP

Slovenský útočník Robert Vittek se raduje z branky do novozélandské sítě během zápasu MS v Jihoafrické republice.

Článek

„Dám deset miliónů eur každému (téměř 250 miliónů českých korun), kdo mi dokáže, že jsem na fotkách já. Jde o českého podnikatele, který je přítelem slečny Ochotské, kterého shodou okolností známe,“ cituje Vitteka slovenský cas.sk.

A fotbalista jde ještě dál. „Jsem rozhodnutý jít soudní cestou,“ má jasno hráč tureckého Ankaragücü, který byl na mistrovství světa v Jihoafrické republice nejproduktivnějším fotbalistou po základních skupinách. Na tři vstřelené góly mu stačilo sedm střel.

Nyní za ním v ošemetné situaci stojí i manželka Patrície. „Když jsme to viděli, byli jsme v šoku. Vždyť jsme v sobotu přiletěli z Turecka. Okamžitě jsme se obrátili na právníky. Je to vážné poškození našeho jména a pověsti naší rodiny.“

Celou situaci vyvrátila i televizní moderátorka. „Pana Vitteka jsem nikdy v životě neviděla, nepotkala jsem se s ním. Tato vymyšlená hloupost je za hranicí normálnosti,“ pověděla Novému času Ochotská, která také uvažuje o podání žaloby.

Reklama

Související témata:
Michaela Ochotská