Hlavní obsah

VIDEO: Fotbalový talent Neymar upoutal striptýzem před pokutovým územím

PRAHA

Konečně zábava i pro ženy! Brazilský fotbalový talent Neymar nepřestává udivovat fanoušky fotbalu a myslí i na fanynky. Poté, co odmítl lukrativní nabídku na přestup do londýnské Chelsea, která mu nabízela jistě královský plat a legendárnímu brazilském Santosu 20 miliónů liber (600 mil. korun), přichází s dalším dárečkem. Všem, kteří se chodí na fotbal bavit, nabídl striptýz před pokutovým územím. Klička doleva a šortky dolů! Bohužel následoval pád, protože s kalhotami kolem kotníků se utíká jen velmi těžko...

Foto: archiv, Sport.cz

Brazilský talent Neymar

Článek

Neymar, plným jménem Neymar da Silva Santos Júnior,  je nová hvězda Santosu a brazilské reprezentace. Osmnáctiletý útočník na sebe upozornil, když loni pomohl Santosu k triumfu v lize státu Sao Paulo 14 brankami v 19 zápasech.

Byl samozřejmě v reprezentaci Brazílie do 17 let, ale do „áčka“ jej pozval až nový kouč Mano Menezes, který  jej poslal do posledního zápasu proti Spojeným státům. Americká obrana byla vůči jeho průnikům nenacházela protizbraň. Odborníci se shodují, že Neymar bude jednou z největších hvězd fotbalového šampionátu 2014 v Brazílii.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články