Hlavní obsah

Fotbalista Beckham neplánuje další hostování v Evropě, zatím nemá formu

LONDÝN

Fotbalista David Beckham neplánuje v dohledné budoucnosti další hostování v Evropě. Anglický záložník se chce v nadcházejícím období dostat do formy v americké MLS, kde působí v celku Los Angeles Galaxy. V uplynulých dvou letech Beckham hostoval v době herní přestávky v Americe v italské sérii A v AC Milán, aby se udržoval v kondici kvůli reprezentaci.

Foto: ČTK/AP

David Beckham v dresu AC Milán, potřetí se už do něho nejspíš neobleče.

Článek

Milán oznámil, že do třetice s Beckhamem smlouvu nepodepíše. Pětatřicetiletý hráč v rozhovoru pro FIFA.com řekl, že zatím neplánuje jiné evropské angažmá. "Nikdy neříkej nikdy, ale teď to nevidím. Nejdříve se musím dostat do formy," řekl.

Beckham se v polovině září vrátil po zranění achillovky a půlroční přestávce na trávníky. Odehrál nejdříve dvacet minut, pak poločas a nakonec i celý zápas. "Byl jsem překvapen, že jsem zůstal na trávníku devadesát minut a bylo to skvělé," řekl fotbalista.

Současný trenér anglického národního mužstva Fabio Capello se nechal slyšet, že Beckhamova reprezentační kariéra je pravděpodobně u konce. Sám hráč doufal, že ještě neřekl v dresu Albionu poslední slovo.

"Rád bych byl dál připraven reprezentovat, ale to nezáleží pouze na mně," uvedl Beckham. "Vždycky budu s nadšením a zaujetím hrát za svou zemi, tak jako jsem to dělal patnáct let," prohlásil fotbalista.

Reklama