Hlavní obsah

Hlasujte o nové motto oficiálního Fanclubu fotbalové reprezentace

Fanclub české fotbalové reprezentace ani po úspěšném rozjezdu neusíná na vavřínech. Při příležitosti pondělního derby pražských „S“ byl fanouškům představen zbrusu nový klip s hereckou účastí pětice reprezentantů, následně byl stávající web vylepšen o spoustu funkcí a bonusových materiálů.

Článek

Členové fanclubu si navíc mohli zajistit lístky na utkání se Skotskem, nebo své místo při výjezdu na půdu Lichtenštejnska.

Přesto zde zbývá ještě jedna nevyřešená tajenka, kterou by fanoušci českého reprezentačního týmu měli společně rozseknout. Jde o motto oficiálního fanclubu, které by mělo vyjadřovat společnou myšlenku všech fanoušků v ochozech i fotbalistů na trávníku.

Jeden pokus už proběhl, vinou hlasovacího podvodu však jeho výsledek musel být anulován. Nyní tedy přichází druhé kolo. Vylepšený systém webových stránek další snahy o manipulaci vylučuje, zásadní rozdíl je však hlavně ve skupině hlasujících. Svůj názor totiž mohou vyjádřit pouze ti, kterých se bezprostředně týká – tzn. členové fanclubu.

Na stránkách http://www.fanclubfotbal.cz/ najdou fanoušci pět hesel (více níže), které z obrovského množství došlých návrhů vybral Vladimír Šmicer. Autor vítězného motta, o které se bude hlasovat do 1. října, vyhraje den s českou fotbalovou reprezentací. Tímto slavnostním datem bude úterý 5. října, průvodcem a zároveň garantem opravdu nevšedního zážitku se stane předseda fanclubu, Vladimír Šmicer.

Předem děkujeme za vaše hlasy. Děkujeme, že jste s námi. Fandíme společně!

Finálová pětice

Lví síla ve lvím srdci!

Srdcem k vítězství!

S námi v zádech porazíte celý svět!

Za repre teď Fanclub stojí, celý svět ať se zas bojí!

Lev na prsou, lev v srdci!

Reklama