Hlavní obsah

Fotbalové dny „Pomáháme Vám růst“ mají za sebou první polovinu

Pod hlavičkou České spořitelny a patronací reprezentačního brankáře Petra Čecha probíhají v těchto dnech fotbalové soutěže pro děti a jejich rodiče. I o tomto víkendu budou moci rodinné týmy změřit své síly o hlavní výhru – setkání s hráči reprezentace na jejím oficiálním tréninku - a dále o vstupenky na vybraná utkání českého týmu. Minihřiště, na kterých se akce konají, jsou opět ta, která byla vybudovaná v rámci projektu "Grassroots - Fotbal pro všechny" pod záštitou UEFA.

Foto: Jan Tauber

Pomáháme Vám růst.

Článek
Fotogalerie

Máme za sebou tři víkendová klání z celkového počtu čtyřech, zbývají tedy dva poslední soutěžní dny na to parádně si užít den, zasoutěžit si a vyhrát zajímavé ceny. Děti se rozhodně pobaví a nudit se nebudou ani jejich taťkové, mamky, dědečkové i ostatní členové týmu. Zván je prostě každý z rodiny.

Každý malý „sporťák“ se může těšit na minimíč Puma a další fotbalové dárky. Připravené jsou podepsané karty reprezentační jedničky, Petra Čecha, který je patronem projektu. Zván je každý, kdo si chce lehce zasportovat. Klání se budou konat ve slalomu s míčem, střelbě na cíl, překážkové dráze a střelbě přes fotbalovou zeď.

Jaký je účel fotbalových dnů? Ukázat fotbal jako sport a zábavu pro volný čas pro širokou veřejnost a dostat do podvědomí veřejnosti místa, kde se lze bavit na nově vybudovaných minihřištích, a to nejenom fotbalem.

Již tento víkend se odehrají soutěže ve Svitavách a v Uherském Hradišti.

Harmonogram zbylých fotbalových dnů „Pomáháme vám růst“ pro podzim 2010:

- sobota 9. října 2010 - Sportovní areál gymnázia ve Svitavách, Sokolovská 1638, Svitavy

- neděle 10. října 2010 - Městské sportoviště na ulici Větrná, ZŠ Větrná 1063, Uherské Hradiště (sídliště východ).

Veškeré informace hledejte na www.pomahamevamrust.cz.

Generálním partnerem akcí je Česká spořitelna, mediálními partnery se stali Seznam.cz, Hattrick, Deník, Frekvence 1, Fotbal.cz, Nakopnito.cz a Juniorfootball.cz.

Reklama

  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín