Hlavní obsah

Rosický vybral vítězné vzkazy, od fanoušků dostal i nabídku k přestupu

Čerstvý třicátník Tomáš Rosický se těší velké podpoře fanoušků. Ti mu poslali stovky přání k narozeninám v soutěži na Sport.cz. Autor nejlepšího vzkazu se může těšit na podepsaný třicetilitrový sud piva Gambrinus 11° Excelent, který Rosický dostal v pondělí na reprezentačním srazu a obratem ho věnoval fanouškům. Český kapitán obdržel mezi gratulacemi i nabídku k přestupu.

Článek

Kromě vítěze bude oceněno i dalších devětadvacet vzkazů, za ně budou fanoušci odměněni pětilitrovými soudky desítky Gambrinus.  A jak zní vítězný vzkaz? „Kapitáne, ať se daří, Skoti a Štejni, ať se pěkně spaří. Hrát za repre je vždycky čest, v úterý budem mít bodů šest. Tobě hlavně spoustu zdraví, na tvou hru nás koukat baví. Věříme, vše nej!“ píše David, který je přesvědčen o úspěchu českých barev.

A není sám. „Dvěma góly složí Skoty, Mozart hraje svoje noty. Nahrávky a křižné pasy, s tebou jsou zpět dobré časy. Srdečně tě zdravíme, na pivo se těšíme!“ zarýmoval si fanda s přezdívkou Uhe. „S oroseným půllitrem se nejlíp fandí fotbalu a s Rosou na hřišti se na něj nejlíp kouká,“ psal další z fanoušků Ladislav.

Přesně seřízené kopačky v zápase proti Skotsku, ale i v dalších duelech pak popřál Radek. A připojil i zmíněnou nabídku k přestupu. „Milý Tome, k tvým narozeninám ti přeji hodně dosažených gólů v našem týmu malé kopané Spurs FC. Jako neodmítnutelný dárek ti věnuji angažmá v našem týmu!“

Reklama