Hlavní obsah

VIDEO: Zapomeňte na Stjarnan. Kuriozitám teď vládne hromadný kotrmelec Líšně

Zatímco po světě se rozmohla vlna kuriózních oslav gólů, fotbalisté třetiligové Líšně se rozhodli pobavit diváky přímo při nepřerušené hře. V sobotním utkání 13. kola MSFL proti rezervě Jihlavy předvedli hromadně všichni hráči na hřišti kotoul.

Foto: Sport.cz

Fotbalisté Líšně.

Článek

Líšeň je doma v Brně hodně silná a ze sedmi zápasů ztratila jen dva body. I s Jihlavou si snadno poradila a zvítězila 3:0 po gólech Oprchala, Michala Drábka a Krále. Již za rozhodnutého stavu přišel pokyn a všichni hráči najednou předvedli ukázkový kotrmelec. Přidal se k nim dokonce i jeden hráč na lavičce.

"Dnes tam byla lehkost, chuť hrát, nasazení, výborný přechod do útoku, hodně šancí a na závěr i něco pro diváky," řekl po utkání trenér Líšně Zbyněk Zbořil.

Video s nevídaným kouskem při fotbalových zápasech se již začíná rozšiřovat po světě. Podobně jako například gólové oslavy islandského týmu Stjarnan, který se díky tomu stal známým po celém světě. Web specializující se na kuriozity ve fotbale dokonce k líšeňské akci napsal: "Měli jsme tu už hodně bizarních videí z fotbalu, ale tohle je možná to úplně nejšílenější."

Reklama

Související témata: