Hlavní obsah

VIDEO: Beckham jako bavič. Se skrytou kamerou napálil masérku

LOS ANGELES

David Beckham už dávno není jen fotbalista. Je také módní ikonou, která určuje trendy, světovou celebritou, která dokáže prodat prakticky cokoliv, a má také docela slušný komediální talent. Naposledy to předvedl v televizní show Ellen DeGeneresové, když s nastraženou skrytou kamerou nachytal masérku.

Foto: ARCHIV

David Beckham

Článek

Se speciálním naslouchadlem, z něhož poslouchal instrukce moderátorky Ellen DeGeneresové, napochodoval anglický fotbalový záložník ve službách Los Angeles Galaxy do masážního salonu a tam zasypal masérku řadou poměrně obskurních přání.

Nechal si například říkat Ricky, masérka si s ním musela notovat známou melodii „Hodně štěstí, zdraví“ a nařídil jí také, aby ho masírovala jen prsty, ale bez palců - kvůli údajné „palcofobii“.

Během masáže mu také DeGeneresová našeptávala celou řadu vtipných průpovídek, jako třeba: „Někdy je tak těžké být krásný...“ či „Lidé mi říkají, že mám pleť jako mladé broskvičky.“ Publikum v sále hýkalo smíchy, když Beckham všechny vtípky pronášel s naprosto vážnou tváří.

Beckham svůj part zahrál naprosto bravurně a znovu tak potvrdil herecké nadání, což již osvědčil v několika reklamních spotech.

Reklama

Související témata: