Hlavní obsah

Messi je lepší než Maradona, popíchl legendu šéf argentinského svazu

Slovní přestřelka přes média mezi prezidentem Argentinské fotbalové asociace Juliem Grondonou a legendárním Diegem Maradonou má další pokračování. Grondona v rádiu řekl, že nejlepším argentinským fotbalistou, který kdy nosil na zádech číslo 10, je Lionel Messi, což byl podle agentury AP jasný políček do tváře Maradonovi.

Foto: Dylan Martinez, Reuters

V objetí bývalý trenér Argentiny Diego Maradona a hvězdný Lionel Messi.

Článek

Grondona v rozhovoru pro Radio 10 uvedl, že ze slavných nositelů nejprestižnějšího fotbalového čísla ční nad všemi čtveřice Messi, Maradona, Juan Román Riquelme a Juan Sebastián Verón. "Tihle čtyři jsou jako z jiné planety a Messi je nejlepším číslem 10 v historii argentinského fotbalu," uvedl Grondona.

Padesátiletý Maradona válčí s Grondonou od mistrovství světa v JAR, po němž jeden z nejlepších fotbalistů historie skončil ve funkci reprezentačního trenéra. Minulý týden Maradona oznámil, že Grondonu zažaluje za to, že údajně lhal o jeho opětovných problémech s drogami a alkoholem. Bývalý skvělý záložník, kterého závislosti přivedly až na pokraj smrti, je podle svých slov už šest let "čistý".

Reklama

Související témata: